RAIH PRESTASIMU KEJAR CITA-CITAMU

#robotika #elektro
iki loh cah prestasine kanca²ne sampean teko jurusan TEI, ngene iki mimin maleh pengen kuteriak,
KONDIAAAAAAAAAAAAAANG Cah😂
.
Hora kondang piye jale, lha wong iki maeng (18/11) kanca²ne sampean teko Jurusan TEI mari nyabet piala cacah’e 2 sekaligus ajaknyaa😎
Juara 1 lan Juara 2 nang ajang Line Follower Competition sing diagendakan kalian SMAN 2 Nganjuk tingkat Pelajar SMK/SMA/MA se Jawa Timur anggitnya😎
.
Min Line Follower Competition iku opo seh?🙄
Makane to melbuo Jurusan TEI SMKRATU, beno ngerti tentang robotika, sing jenenge Line Follower Competition iku ajang bergengsi lomba robotika sing gawe sensor motor kanggo deteksi jalur lintasan gerak nang sirkuit sing wis ditoto kanthi jelimet ajakmu😎😂
.
gak enek kata terindah kecuali SELAMAT & SUKSES kanggo Jurusan TEI,
.
Terus Berkarya demi kebanggaan Almamater SMKN 1 Rejotangan
.
Pict by Pak @rohwan_aw
#smkn1rejotangan #tulungagung
SMKN 1 Rejotangan - Official
Tidak ada teks alternatif otomatis yang tersedia.

mantab !!! DIKLAT JURNALISTIK 2018

Hallo Cah, piye kabarmu dino minggu iki maeng? Dolanmu teko ngendi ae?😂
.
iki loh cah tak dudoi, kanca²ne sampean teko ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan mambengi (27-28/10) mari melu diklat jurnalistik pelajar sing di isi kalian pamateri² Profesional teko Negoro Tulungagung
.
Pematerine yaiku:
1. Bapak Aris Harianto saking @radartulungagung
2. Mas Kadiq @emka_nuha Dosen IAIN Tulungagung @iainta.sparkling @mahasiswaiainta
3. Mas Yoga saking @motomideo
.
Mambengi iku kanca²ne sampean belajar
– Fotografi & Videografi
– Penulisan Rubrik Berita sing bener amprih disenengi masyarakat
– layout berita cetak utowo elektronik
– trik & tips dadi Jurnalisme Pelaja
– Manajemen Sosial Media
– Tips & Trik pengembangan Sosial Media yoiku @instagram @facebook @youtube @twitter website Sekolah lan media sosial liyane
.
Makane to cah, meluo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan supoyo adewe iso dadi pelopor lan pioner pengembangan sosial media nang Tulungagung khususe @smkn1rejotangan
.
Maturnuwun kagem sedoyo Pemateri, Pembina, Pantia, Sponsor lan kabeh pendukung acara sing gak iso mimin sebutne siji-siji😍
.
Sukses selalu kanggo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan
.
BRAVO SMKRATU
.
Pict by Pak @ekky_candra & Pak @badrussulaiman
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan

 

 

Kunjungan Industri Jurusan TKJ

Cah TKJ endi suarane?😎
.
iki lo cah kanca²ne sampean teko Jurusan TKJ mari nglakoni Kunjungan Industri nang Jogjakarta (15-18/10) mampir nang Parangtritis, Universitas AMIKOM, Universitas Negeri Yogyakarta, Candi Prambanan, Malioboro, Musium Gunung Merapi, lan pust oleh² Bakpia khas Jogja
.
Nang kono kegiatane nyapo ae Min?🤔
Tak kandani yo Cah, Jurusan TKJ mileh tujuan nang Jogja mergo nang kono iku minongko dadi Episentrume (pusat) Pendidikan nang Indonesia
.
Kanca²ne sampean teko jurusan TKJ iso sinau Desain Komunikasi Visual & Animasi Grafis nang Universitas AMIKOM, iso sinau komponen Hardware & Software nang Puskom Universitas Negeri Yogyakarta, iso CTL nang Candi Prambanan, iso mengayubagyo karo masyarakat nang Pantai Parangtritis, iso sinau kewirausahaan nang Malioboro, lan iso ziaroh Agomo nang Pesarean Auliya Sunan Bayat Pandanaran
.
Sukses selalu Kanggo Jurusan TKJ
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Makam Sunan Pandanaran Bayat

 

Kunjungan ke Amicom – Yogyakarta – teknik komputer jaringan

 

Kunjungan ke UNY – Yogyakarta – teknik komputer jaringan

 

pemberian cindera mata oleh Kepala Jurusan TKJ ke Pihak Universitas

 

Selain Kunjungan industri juga berkesempatan untuk ziarah ke makam Sunan Bayat – Jawa Tengah

LATGAB PMI Kabupaten Tulungagung

#pmi #pmr #madya
Hari ini (13/10) telah berlangsung agenda Latihan Gabungan PMR Madya & Wira se Kabupaten Tulungagung bertempat di Kampus SMKN 1 Rejotangan
.
Peserta yang mengikuti kegiatan ini meliputi Anggota PMR baik Madya maupun Wira tingkat SLTP & SLTA se Kabupaten Tulungagung yang berjumlah kurang lebih 700 anggota
.
Tema yang diusung adalah ” Semangat Kepahlawanan Relawan”
.
Kegiatan ini berlangsung mulai tanggal 13 s/d 14 Oktober 2018
.
Semangat & Sukses selalu untuk Anggota Palang Merah Remaja Indonesia khususnya Kabupaten Tulungagung
.
Pict by Hapene Mimin
Cc: @kacamata_tulungagung
@tulungagungsparkling @radartulungagung @jtv_tulungagung @polrestulungagung #smkn1rejotangan #tulungagung#kacamatatulungagung @ Smkn Rejotangan

 

ihiiirrrrrr …….. :)

#bayuskak #praktek #kerja #industri

Kondiaaaang Caaah..
Ceritane konco²ne sampean teko XI AP 3 sing iki dino lagi Prakerin nang @universitasnegerimalang iso ketemu kalian Mas @moektito 😍😘
.
Peh jan kondiang og e koncone adewe @ismanub karo @putri_novitads iso selpi-selpi ria bareng Mas @moektito 😍😎
Ngimpi opoooo mambengi😄
.
Mimin lo sing kepingin sik urung keturutan ketemu kalian Mas @moektito 😥cah² jan tego karo Mimin, ketemu Mas @moektito gak ajak²😭
.
Wis tak dungakne Mugo XI AP 3 sukses kabeh lan iso nututi langkah jejak’e Mas @moektito 😎😍😘
Amiin..
.
Pict by @ismanub & @putri_novitads
#smkn1rejotangan #tulungagung

Lomba HADRAH tingkat Kabupaten

#sholawat

Ladalah cah, iki mau (30/9) kanca² sampean teko ekstrakurikuler @official_sholawat_smkratu
Melu lomba sholawat tingkat Kabupaten Tulungagung nang Masjid Nurul Iman Purimas Botoran Tulungagung
.
Nah kanggo sampean² sing kepingin belajar Hadrah, Murrotal, Khosidah, Sholawat, Tilawatil Qur’an, iso gabung nang Ekstrakurikuler @official_sholawat_smkratu 
.
Bravo Tim Sholawat SMKRATU
.
Pict by @official_sholawat_smkratu
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Tulungagung

 

 

Prakerin OTKP di Universitas Negeri Malang

#praktek #kerja #industri

Hari ini (28/9) telah berlangsung agenda Pengantaran Praktek Kerja Industri Jurusan OTKP (Otomatisasi dan Tata Kelola Perkantoran) SMKN 1 Rejotangan bekerjasama dengan Universitas Negeri Malang @universitasnegerimalang
.
Semoga dengan kegiatan ini dapat mempererat tali silaturahmi antar lembaga, meningkatkan keterampilan para siswa/i serta menambah wawasan pengetahuan perkantoran khususnya Jurusan OTKP SMKN 1 Rejotangan
.
Bravo OTKP SMKN 1 Rejotangan
.
Pict by Bapak Nurkholik
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Universitas Negeri Malang – UM

Ujian CBT System

Hallo Cah, piye kabare kondisi lahir batinmu?😂
Mugo panggah sehat yo Cah😁
.
Yo ora maido, ancen iki lagi usum ujian tengah semester, mimin menyadari kabeh podo spaneng sinau lan mikir garap ujian kanthi njekuthuk tenanan lek ngerjakno soal.
.
Tapi saikimu sekolahe adewe menerapkan Ujian Sistem CBT Cah,
Eh btw CBT iku opo to jane?
CBT iku singkatane Computer Based Test Cah, yoiku sistem ujian sing berbasis komputer mulai pengerjaan nganti penilaian
.
Eh ojo salah, mulai tahun ajaran 208/2019 iki sekolahe adewe menerapkan sistem E-Raport cah, dadi iso fleksibel lan efisien kanggo pengolahan nilai😎
.
Wis ayo kabeh podo semangat lek sinau, sing sregep lek mbukak buku, sing madep mantep lek nglakoni sekolah kanthi setiyo tuhu.
SMKRATU MAJU & BERMUTU
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Smkn Rejotangan