Karnaval Again ( HUT ke 73 ds Buntaran )

#karnaval
Hallo Cah, iki looh hasil jepretane konco² @jurnalis.smkn1rejotangan nang acara Karnaval HUT RI ke 73 nang deso Buntaran sing iki maeng (1/9) diikuti karo berbagai jurusan yoiku:

TKRO
TBSM
TKJ
OTKP
AK
KPR
TEI
.
Jane loh, kok podo kreatip² ngunu yo lek gawe untran-untran cah, enek sing macak fantasi, enek sing gawe ogoh², enek sing gawe robot²an lan ukoro liyane sing iso garai semarak Karnaval Deso Buntaran😍😎
.
Ngertio mimin maeng macak dadi Invicible Man ajakmu😎 melu juruse Naruto sing Kagebunshin no Jutsu,.
Mak Cliiiing langsung dadi Papah Gedang😂
.
Yawis sementara ngunu disek yo, mimin ate mbenakne Tower Wifi nang sekolah😂
.
Pict by @jurnalis.smkn1rejotangan
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan

Penampilan Drumband RATU SWARA SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Otomatisasi dan Tata Kelola Perkantoran SMKN 1 Rejotangan

Penampilan Jurusan Asisten Keperawatan SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan PASKIBRAKA SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Elektronika Industri SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Komputer Jaringan SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Kendaraan Ringan Otomotif SMKN 1 Rejotangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *