RAIH PRESTASIMU KEJAR CITA-CITAMU

#robotika #elektro
iki loh cah prestasine kanca²ne sampean teko jurusan TEI, ngene iki mimin maleh pengen kuteriak,
KONDIAAAAAAAAAAAAAANG Cah😂
.
Hora kondang piye jale, lha wong iki maeng (18/11) kanca²ne sampean teko Jurusan TEI mari nyabet piala cacah’e 2 sekaligus ajaknyaa😎
Juara 1 lan Juara 2 nang ajang Line Follower Competition sing diagendakan kalian SMAN 2 Nganjuk tingkat Pelajar SMK/SMA/MA se Jawa Timur anggitnya😎
.
Min Line Follower Competition iku opo seh?🙄
Makane to melbuo Jurusan TEI SMKRATU, beno ngerti tentang robotika, sing jenenge Line Follower Competition iku ajang bergengsi lomba robotika sing gawe sensor motor kanggo deteksi jalur lintasan gerak nang sirkuit sing wis ditoto kanthi jelimet ajakmu😎😂
.
gak enek kata terindah kecuali SELAMAT & SUKSES kanggo Jurusan TEI,
.
Terus Berkarya demi kebanggaan Almamater SMKN 1 Rejotangan
.
Pict by Pak @rohwan_aw
#smkn1rejotangan #tulungagung
SMKN 1 Rejotangan - Official
Tidak ada teks alternatif otomatis yang tersedia.

mantab !!! DIKLAT JURNALISTIK 2018

Hallo Cah, piye kabarmu dino minggu iki maeng? Dolanmu teko ngendi ae?😂
.
iki loh cah tak dudoi, kanca²ne sampean teko ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan mambengi (27-28/10) mari melu diklat jurnalistik pelajar sing di isi kalian pamateri² Profesional teko Negoro Tulungagung
.
Pematerine yaiku:
1. Bapak Aris Harianto saking @radartulungagung
2. Mas Kadiq @emka_nuha Dosen IAIN Tulungagung @iainta.sparkling @mahasiswaiainta
3. Mas Yoga saking @motomideo
.
Mambengi iku kanca²ne sampean belajar
– Fotografi & Videografi
– Penulisan Rubrik Berita sing bener amprih disenengi masyarakat
– layout berita cetak utowo elektronik
– trik & tips dadi Jurnalisme Pelaja
– Manajemen Sosial Media
– Tips & Trik pengembangan Sosial Media yoiku @instagram @facebook @youtube @twitter website Sekolah lan media sosial liyane
.
Makane to cah, meluo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan supoyo adewe iso dadi pelopor lan pioner pengembangan sosial media nang Tulungagung khususe @smkn1rejotangan
.
Maturnuwun kagem sedoyo Pemateri, Pembina, Pantia, Sponsor lan kabeh pendukung acara sing gak iso mimin sebutne siji-siji😍
.
Sukses selalu kanggo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan
.
BRAVO SMKRATU
.
Pict by Pak @ekky_candra & Pak @badrussulaiman
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan