mantab !!! DIKLAT JURNALISTIK 2018

Hallo Cah, piye kabarmu dino minggu iki maeng? Dolanmu teko ngendi ae?😂
.
iki loh cah tak dudoi, kanca²ne sampean teko ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan mambengi (27-28/10) mari melu diklat jurnalistik pelajar sing di isi kalian pamateri² Profesional teko Negoro Tulungagung
.
Pematerine yaiku:
1. Bapak Aris Harianto saking @radartulungagung
2. Mas Kadiq @emka_nuha Dosen IAIN Tulungagung @iainta.sparkling @mahasiswaiainta
3. Mas Yoga saking @motomideo
.
Mambengi iku kanca²ne sampean belajar
– Fotografi & Videografi
– Penulisan Rubrik Berita sing bener amprih disenengi masyarakat
– layout berita cetak utowo elektronik
– trik & tips dadi Jurnalisme Pelaja
– Manajemen Sosial Media
– Tips & Trik pengembangan Sosial Media yoiku @instagram @facebook @youtube @twitter website Sekolah lan media sosial liyane
.
Makane to cah, meluo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan supoyo adewe iso dadi pelopor lan pioner pengembangan sosial media nang Tulungagung khususe @smkn1rejotangan
.
Maturnuwun kagem sedoyo Pemateri, Pembina, Pantia, Sponsor lan kabeh pendukung acara sing gak iso mimin sebutne siji-siji😍
.
Sukses selalu kanggo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan
.
BRAVO SMKRATU
.
Pict by Pak @ekky_candra & Pak @badrussulaiman
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan

 

 

Karnaval Again ( HUT ke 73 ds Buntaran )

#karnaval
Hallo Cah, iki looh hasil jepretane konco² @jurnalis.smkn1rejotangan nang acara Karnaval HUT RI ke 73 nang deso Buntaran sing iki maeng (1/9) diikuti karo berbagai jurusan yoiku:

TKRO
TBSM
TKJ
OTKP
AK
KPR
TEI
.
Jane loh, kok podo kreatip² ngunu yo lek gawe untran-untran cah, enek sing macak fantasi, enek sing gawe ogoh², enek sing gawe robot²an lan ukoro liyane sing iso garai semarak Karnaval Deso Buntaran😍😎
.
Ngertio mimin maeng macak dadi Invicible Man ajakmu😎 melu juruse Naruto sing Kagebunshin no Jutsu,.
Mak Cliiiing langsung dadi Papah Gedang😂
.
Yawis sementara ngunu disek yo, mimin ate mbenakne Tower Wifi nang sekolah😂
.
Pict by @jurnalis.smkn1rejotangan
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan

Penampilan Drumband RATU SWARA SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Otomatisasi dan Tata Kelola Perkantoran SMKN 1 Rejotangan

Penampilan Jurusan Asisten Keperawatan SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan PASKIBRAKA SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Elektronika Industri SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Komputer Jaringan SMKN 1 Rejotangan

 

Penampilan Jurusan Teknik Kendaraan Ringan Otomotif SMKN 1 Rejotangan