mantab !!! DIKLAT JURNALISTIK 2018

Hallo Cah, piye kabarmu dino minggu iki maeng? Dolanmu teko ngendi ae?­čśé . iki loh cah tak dudoi, kanca┬▓ne sampean teko ekstra┬á@jurnalis.smkn1rejotangan mambengi (27-28/10) mari melu diklat jurnalistik pelajar sing di isi kalian pamateri┬▓ Profesional teko Negoro Tulungagung . Pematerine […]

Read more →