RAIH PRESTASIMU KEJAR CITA-CITAMU

#robotika #elektro
iki loh cah prestasine kanca²ne sampean teko jurusan TEI, ngene iki mimin maleh pengen kuteriak,
KONDIAAAAAAAAAAAAAANG Cah😂
.
Hora kondang piye jale, lha wong iki maeng (18/11) kanca²ne sampean teko Jurusan TEI mari nyabet piala cacah’e 2 sekaligus ajaknyaa😎
Juara 1 lan Juara 2 nang ajang Line Follower Competition sing diagendakan kalian SMAN 2 Nganjuk tingkat Pelajar SMK/SMA/MA se Jawa Timur anggitnya😎
.
Min Line Follower Competition iku opo seh?🙄
Makane to melbuo Jurusan TEI SMKRATU, beno ngerti tentang robotika, sing jenenge Line Follower Competition iku ajang bergengsi lomba robotika sing gawe sensor motor kanggo deteksi jalur lintasan gerak nang sirkuit sing wis ditoto kanthi jelimet ajakmu😎😂
.
gak enek kata terindah kecuali SELAMAT & SUKSES kanggo Jurusan TEI,
.
Terus Berkarya demi kebanggaan Almamater SMKN 1 Rejotangan
.
Pict by Pak @rohwan_aw
#smkn1rejotangan #tulungagung
SMKN 1 Rejotangan - Official
Tidak ada teks alternatif otomatis yang tersedia.

Prakerin OTKP di Universitas Negeri Malang

#praktek #kerja #industri

Hari ini (28/9) telah berlangsung agenda Pengantaran Praktek Kerja Industri Jurusan OTKP (Otomatisasi dan Tata Kelola Perkantoran) SMKN 1 Rejotangan bekerjasama dengan Universitas Negeri Malang @universitasnegerimalang
.
Semoga dengan kegiatan ini dapat mempererat tali silaturahmi antar lembaga, meningkatkan keterampilan para siswa/i serta menambah wawasan pengetahuan perkantoran khususnya Jurusan OTKP SMKN 1 Rejotangan
.
Bravo OTKP SMKN 1 Rejotangan
.
Pict by Bapak Nurkholik
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Universitas Negeri Malang – UM

Ujian CBT System

Hallo Cah, piye kabare kondisi lahir batinmu?😂
Mugo panggah sehat yo Cah😁
.
Yo ora maido, ancen iki lagi usum ujian tengah semester, mimin menyadari kabeh podo spaneng sinau lan mikir garap ujian kanthi njekuthuk tenanan lek ngerjakno soal.
.
Tapi saikimu sekolahe adewe menerapkan Ujian Sistem CBT Cah,
Eh btw CBT iku opo to jane?
CBT iku singkatane Computer Based Test Cah, yoiku sistem ujian sing berbasis komputer mulai pengerjaan nganti penilaian
.
Eh ojo salah, mulai tahun ajaran 208/2019 iki sekolahe adewe menerapkan sistem E-Raport cah, dadi iso fleksibel lan efisien kanggo pengolahan nilai😎
.
Wis ayo kabeh podo semangat lek sinau, sing sregep lek mbukak buku, sing madep mantep lek nglakoni sekolah kanthi setiyo tuhu.
SMKRATU MAJU & BERMUTU
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Smkn Rejotangan

 

CTL Seni Budaya nang Wisata Edukasi

Ladalah iki mau (18/9) kelas XII AK 2 CTL Seni Budaya nang Wisata Edukasi @gubuksawah Desa Mberjo Kec. Ngunut😎
.
Ceritane iki maeng lukis kanvas Cah😍
Jupuk tema Batik Nusantara amprih iso melestarikan Warisan Budaya Lokal cah😍
Lha piye loow, saikimu kadang bocah iku lali karo budaya asline dewe, seneng karo produk merk impor contone klambi, celono, jaket, sepatu, tansoyo Hape, kabeh gawe merk Impor.😥😭
.
Nah seni budaya nduwe tujuan melu melestarikan budaya lokal contone Batik Nusantara sing iki mau digarap karo kanca²ne adewe XII AK 2 SMKN 1 Rejotangan😎
.
CINTAI PRODUK-PRODUK INDONESIA😍
Lestarikan Batik Nusantara😍
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Gubuk Sawah

 

Contextual Teaching and Learning ( CTL )

#contextual #teaching #learning
Hallo Cah, iki loh tak kenalno karo program CTL (Contextual Teaching and Learning) SMKN 1 Rejotangan Tahun Pelajaran 2018/2019
.
Jane CTL iku opo to min?🤔
CTL iku pembelajaran Outdoor Class sing diprogramno sekolah kanggo siswa lan guru sing duwe tujuan:
1. Penerapan teori mata pelajaran sekolah nang lingkungan masyarakat
2. Ngupokoro sejarah lan adat istiadat masyarakat
3. Noto sikap lan perilaku kanthi becik nang masyarakat
4. Sosialisasi lan belajar mangayubagyo nang masyarakat
5. Kaweruh sejatine urip nang masyarakat
6. Nambah wawasan poro siswo lan guru
7. Ningkatno kapasitas lan kapabilitas siswo lan guru
8. Persiapan ngadepi dunia kerja
9. Nambah silaturahmi lan paseduluran
10. Nyengkuyung anggene golek ilmu kanthi sae lan iso bermanfaat nang masyarakat.
.
Makane kui cah, pembelajaran iku ora mung gur nang sekolah tapi kudu iso mangayubagyo anggene sosialisasi nang masyarakat supoyo adewe kabeh due daya saing ngadepi dunia kerja.
.
Bravo SMKRATU
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan #tulungagung

 

TASYAKURAN HUT SMKN 1 REJOTANGAN KE 8

Logo_Diesnatalis_SMKN 1 Rejotangan_2018

Dalam rangka memperingati HUT SMKN 1 Rejotangan ke 8 (Diesnatalis SMK RATU)

Ayoo semarakkan dan ikuti lomba-lomba yang telah di adakan oleh panitia Diesnatalis SMKN 1 Rejotangan.

1. SMK RATU BERSHOLAWAT bersama HABIB Ja’far bin Utsman Al Jufri (07 Feb 2018)

Sholawat SMKN 1 Rejotangan

2. Gema Dakwah dan Nada bersama MAYANGKARA GROUP ( Blitar ) (06 Feb 2018)

Dakwah & Nada

3. Service Gratis Sepeda Motor All Variant (08 – 09 Feb 2018)

servis gratis smkn 1 rejotangan

4. Pemeriksaan Masyarakat GRATIS (Jadwal ada di roundown di atas)

Pemeriksaan Gratis

 5.  Bola Volly Antar SMP/MTs (21 Jan, 28 Jan, 4 Feb, 6 Feb 2018)

Volly SMK RATU

6. Pentas Seni SMKN 1 Rejotangan ( 08 Feb 2018 )

PENSI SMK RATU

 

7. Jalan Sehat SMKN 1 Rejotangan ( 09 Feb 2018 )

brosur jalan sehat smkn 1 rejotangan

8. PAWAI KENDARAAN HIAS ( 10 Feb 2018 )

Motor Hias

9. CERDAS CERMAT SMP/MTs ( 08 Feb 2018 )

10. REOG & JARANAN ( 07 Feb 2018 )

11. HADRAH ANTAR SMP/MTs ( 09 Feb 2018 )

hadrah smkn 1 rejotangan

13. LOMBA CATUR SMP/MTs ( 08 Feb 2018 )

14. BAZAR SMKN 1 REJOTANGAN ( 08 – 09 Feb 2018 )