Contextual Teaching and Learning ( CTL )

#contextual #teaching #learning
Hallo Cah, iki loh tak kenalno karo program CTL (Contextual Teaching and Learning) SMKN 1 Rejotangan Tahun Pelajaran 2018/2019
.
Jane CTL iku opo to min?🤔
CTL iku pembelajaran Outdoor Class sing diprogramno sekolah kanggo siswa lan guru sing duwe tujuan:
1. Penerapan teori mata pelajaran sekolah nang lingkungan masyarakat
2. Ngupokoro sejarah lan adat istiadat masyarakat
3. Noto sikap lan perilaku kanthi becik nang masyarakat
4. Sosialisasi lan belajar mangayubagyo nang masyarakat
5. Kaweruh sejatine urip nang masyarakat
6. Nambah wawasan poro siswo lan guru
7. Ningkatno kapasitas lan kapabilitas siswo lan guru
8. Persiapan ngadepi dunia kerja
9. Nambah silaturahmi lan paseduluran
10. Nyengkuyung anggene golek ilmu kanthi sae lan iso bermanfaat nang masyarakat.
.
Makane kui cah, pembelajaran iku ora mung gur nang sekolah tapi kudu iso mangayubagyo anggene sosialisasi nang masyarakat supoyo adewe kabeh due daya saing ngadepi dunia kerja.
.
Bravo SMKRATU
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan #tulungagung

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *