ihiiirrrrrr …….. :)

#bayuskak #praktek #kerja #industri

Kondiaaaang Caaah..
Ceritane konco²ne sampean teko XI AP 3 sing iki dino lagi Prakerin nang @universitasnegerimalang iso ketemu kalian Mas @moektito 😍😘
.
Peh jan kondiang og e koncone adewe @ismanub karo @putri_novitads iso selpi-selpi ria bareng Mas @moektito 😍😎
Ngimpi opoooo mambengi😄
.
Mimin lo sing kepingin sik urung keturutan ketemu kalian Mas @moektito 😥cah² jan tego karo Mimin, ketemu Mas @moektito gak ajak²😭
.
Wis tak dungakne Mugo XI AP 3 sukses kabeh lan iso nututi langkah jejak’e Mas @moektito 😎😍😘
Amiin..
.
Pict by @ismanub & @putri_novitads
#smkn1rejotangan #tulungagung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *