mantab !!! DIKLAT JURNALISTIK 2018

Hallo Cah, piye kabarmu dino minggu iki maeng? Dolanmu teko ngendi ae?😂
.
iki loh cah tak dudoi, kanca²ne sampean teko ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan mambengi (27-28/10) mari melu diklat jurnalistik pelajar sing di isi kalian pamateri² Profesional teko Negoro Tulungagung
.
Pematerine yaiku:
1. Bapak Aris Harianto saking @radartulungagung
2. Mas Kadiq @emka_nuha Dosen IAIN Tulungagung @iainta.sparkling @mahasiswaiainta
3. Mas Yoga saking @motomideo
.
Mambengi iku kanca²ne sampean belajar
– Fotografi & Videografi
– Penulisan Rubrik Berita sing bener amprih disenengi masyarakat
– layout berita cetak utowo elektronik
– trik & tips dadi Jurnalisme Pelaja
– Manajemen Sosial Media
– Tips & Trik pengembangan Sosial Media yoiku @instagram @facebook @youtube @twitter website Sekolah lan media sosial liyane
.
Makane to cah, meluo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan supoyo adewe iso dadi pelopor lan pioner pengembangan sosial media nang Tulungagung khususe @smkn1rejotangan
.
Maturnuwun kagem sedoyo Pemateri, Pembina, Pantia, Sponsor lan kabeh pendukung acara sing gak iso mimin sebutne siji-siji😍
.
Sukses selalu kanggo Ekstra @jurnalis.smkn1rejotangan
.
BRAVO SMKRATU
.
Pict by Pak @ekky_candra & Pak @badrussulaiman
#smkn1rejotangan #tulungagung @ Smkn Rejotangan

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *