CTL Seni Budaya nang Wisata Edukasi

Ladalah iki mau (18/9) kelas XII AK 2 CTL Seni Budaya nang Wisata Edukasi @gubuksawah Desa Mberjo Kec. Ngunut😎
.
Ceritane iki maeng lukis kanvas Cah😍
Jupuk tema Batik Nusantara amprih iso melestarikan Warisan Budaya Lokal cah😍
Lha piye loow, saikimu kadang bocah iku lali karo budaya asline dewe, seneng karo produk merk impor contone klambi, celono, jaket, sepatu, tansoyo Hape, kabeh gawe merk Impor.😥😭
.
Nah seni budaya nduwe tujuan melu melestarikan budaya lokal contone Batik Nusantara sing iki mau digarap karo kanca²ne adewe XII AK 2 SMKN 1 Rejotangan😎
.
CINTAI PRODUK-PRODUK INDONESIA😍
Lestarikan Batik Nusantara😍
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Gubuk Sawah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *