Ujian CBT System

Hallo Cah, piye kabare kondisi lahir batinmu?😂
Mugo panggah sehat yo Cah😁
.
Yo ora maido, ancen iki lagi usum ujian tengah semester, mimin menyadari kabeh podo spaneng sinau lan mikir garap ujian kanthi njekuthuk tenanan lek ngerjakno soal.
.
Tapi saikimu sekolahe adewe menerapkan Ujian Sistem CBT Cah,
Eh btw CBT iku opo to jane?
CBT iku singkatane Computer Based Test Cah, yoiku sistem ujian sing berbasis komputer mulai pengerjaan nganti penilaian
.
Eh ojo salah, mulai tahun ajaran 208/2019 iki sekolahe adewe menerapkan sistem E-Raport cah, dadi iso fleksibel lan efisien kanggo pengolahan nilai😎
.
Wis ayo kabeh podo semangat lek sinau, sing sregep lek mbukak buku, sing madep mantep lek nglakoni sekolah kanthi setiyo tuhu.
SMKRATU MAJU & BERMUTU
.
Pict by Hapene Mimin
#smkn1rejotangan#tulungagung @ Smkn Rejotangan

 

One thought on “Ujian CBT System”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *